​Kontakt din Vognmand

Vesterhavsvej 54

6852 Billum

Telefon: 75 25 83 17

E-mail: svaajensen@os.dk

​Dyretransport der er sikkert og trygt

​Hos vores vognmandsfirma kan du bestille sikker og tryg dyretransport i Varde, Esbjerg og Billum. Vi har mere end 90 års erfaring med forskelligartede opgaver indenfor transport - og særligt transport af dyr og transport for den generelle landbrugssektor er blevet vores speciale. 


​Vi har blandt andet masser af erfaring med dyretransport af:

  • ​Heste
  • Grise
  • Køer
  • Får
  • Geder

Skal du bruge en sikker dyretransport, er vi parate til at løfte din opgave, hvor vi sørger for gode forhold for dyrene.

Vi har autorisation fra Fødevarestyrelsen til at transportere dyr og derfor kan du være sikker på, at du får transport af høj kvalitet hos os.

Alt i udstyr til dyretransport

For at sikre, at vi kan tilbyde dig og dine dyr den absolut bedste dyretransport, har vi alt i udstyr til at udføre denne form for opgaver. Vi ved, hvad der skal til for at opretholde en god standard, hvor dyrene har det godt og bekvemt.​

Derfor har vi specielt udstyr, som gør det mere behageligt at blive transporteret, da vi har fokus på dyrenes ve og vel.

Sætter du pris på et vognmandsfirma, der tager sig godt af dig og dine dyr, skal du ikke tøve med at kontakte os til din næste opgave med transport af dyr. Vi har de rette faciliteter og masser af erfaring at trække på, når det kommer til at optimere en transportløsning.

Få et uforpligtende tilbud på din transport

Som vognmandsfirma med hele 90 års erfaring i branchen har vi udført langt de fleste opgaver indenfor transport og dyretransport. 

Har du nogle dyr, som ikke er listet ovenfor, kan du kontakte os for at høre nærmere om, hvorledes vi kan hjælpe dig med en god og effektiv dyretransport.

Sammen finder vi en løsning, der imødekommer dine og dine dyrs behov. Uanset størrelsen på din opgave, er vi klar til at hjælpe dig samt give dig et godt tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon 75 25 83 17 eller skriv til svaajensen@os.dk.

​​

Vil du ringes op?

Udfyld felterne herunder, hvis du vil ringes op, til en uforpligtende samtale om dine transportønsker.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Vognmandsfirmaet Sv. Aa. Jensen A/S

CVR: 21771031

Kontakt os

Telefon: ​75 25 83 17

E-mail: svaajensen@os.dk

Her ligger vi​

Vesterhavsvej 54

6852 Billum